Kravas automašīnas

Jaunākās preses relīzes

52 matches

1 of 3

  • Volvo izlaiž savu pirmo kravas automašīnas modeli, kas jebkad izstrādāts tikai ar elektrisko piedziņu. FM Low Entry ir elektriska kravas automašīna, kas ir optimizēta drošai un efektīvai autovadīšanai pilsētas rajonos ar ietilpību smagām kravām un izcilu redzamību vadītājam.

  • Volvo Trucks iepazīstina ar jaunu dzinēju savai ikoniskajai kravas automašīnai FH16. Ar līdz pat 780 Zs jaudu un 3800 Nm jaunais 17 litru dzinējs var viegli tikt galā ar visgrūtākajiem pārvadājumiem, vienlaikus nodrošinot izcilu degvielas patēriņa efektivitāti un izturību. Jaunais dzinējs ir sertificēts darbam ar biodegvielu.

  • Volvo Trucks’ ikoniskais FH kravas automašīnu klāsts iegūst jaunu saimes locekli — Volvo FH Aero. Ar aerodinamisko konstrukciju un novatoriskām funkcijām FH Aero piedāvā energoefektivitāti jaunā līmenī; tā ir pieejama četros variantos, tostarp biodegvielas un godalgotajā elektriskajā versijā.

  • Volvo Trucks ir izlaidis jauno Volvo FH, kam raksturīga pārdomāta kabīne, novatoriskas drošības funkcijas un uz autovadītāju vērsta darba vide. Jaunā dizaina galvenais mērķis ir nodrošināt autovadītājam produktīvāku, drošāku un ērtāku dzīvi uz ceļa.

  • Volvo Trucks iepazīstina ar četrām jaunām kravas automašīnām, īpaši akcentējot autovadītāja vidi, drošību un produktivitāti. “Mēs patiešām lepojamies ar šo apjomīgo tālredzīgo ieguldījumu. Mūsu mērķis ir būt par klientu vislabāko biznesa partneri, garantējot viņiem iespēju kļūt vēl konkurētspējīgākiem un palīdzot viņiem piesaistīt vislabākos autovadītājus tirgū, kas kļūst vēl sarežģītāks,” saka Rodžers Alms, Volvo Trucks prezidents. Četras lielas kravnesības kravas automašīnas — Volvo FH, FH16, FM un FMX — sastāda apmēram divas trešdaļas no Volvo Trucks piegādēm.

  • Volvo Trucks ir izlaidis jaunas paaudzes Volvo FH16, kas veiksmīgi apvieno jaunas drošības funkcijas, uz autovadītāju orientētu darba vidi un jaunākās tehnoloģijas, lai klientiem nodrošinātu lielāku produktivitāti. Jaunais vadošais modelis pieder nākamās paaudzes Volvo Trucks transportlīdzekļiem, kas izstrādāti, ņemot vērā autovadītāju.

  • Volvo Trucks ir izlaidis pilnībā no jauna radīto Volvo FMX ar pilnīgi jaunu kabīni, palielinātu kravnesību un novatoriskām drošības funkcijām. Ar palielinātu priekšējā tilta slodzi līdz 20 tonnām un 38 tonnu paceļamo tiltu jaunā Volvo FMX ir radīta vissmagākajiem apstākļiem un visprasīgākajiem uzdevumiem.

  • Volvo Trucks ir izlaidis nākamās paaudzes Volvo FM, kurai ir uzlabota autovadītāja vide un kura ir papildināta ar novatoriskiem risinājumiem, kas nodrošina augstāka līmeņa ērtības, drošību un produktivitāti. “Jaunā Volvo FM lielas kravnesības kravas automašīna, kas ir plaša un ar izcilu redzamību, ir paredzēta kā vislabākā darba vieta uz riteņiem visās nozarēs,” saka Rodžers Alms, Volvo Trucks prezidents.

  • Volvo Trucks jaunākā filma par kravas automašīnu izlaišanu ir sasniegusi jaunus augstumus. Lai parādītu savu četru jauno kravas automašīnu jaudu un spēku, Volvo uzbūvēja kolosālu 15 metru, 58 tonnu smagu kravas automašīnu torni, sakraujot četras jaunās kravas automašīnas vienu uz otras. To virsotnē stāv prezidents Rodžers Alms.

  • Volvo Trucks ir ieviesis drošības funkciju – attāluma brīdinājumu –, kas palīdz kravas automašīnu vadītājiem saglabāt drošāku attālumu līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim un izvairīties no kritiskām situācijām. Negadījumi, kad viens transportlīdzeklis no aizmugures uzbrauc otram transportlīdzeklim, notiek aptuveni 20% gadījumu, kad nopietnās sadursmēs ir iesaistītas kravas automašīnas.

  • Helēna Melkvista (Heléne Mellquist), kura pašlaik ir Volvo Trucks International prezidente, no 2019. gada 1. aprīļa kļūs par Volvo Trucks Europe prezidenti. Viņa šajā amatā nomainīs Rodžeru Almu (Roger Alm), kurš ir Volvo Trucks prezidents kopš 2019. gada 1. janvāra.

  • Lai nodrošinātu klientiem lielāko degvielas patēriņa efektivitāti, Volvo Trucks ievieš Volvo FH ar I-Save. Jaunais D13TC dzinējs ar atjauninātām degvielas taupīšanas funkcijām – šis jaunais risinājums var samazināt tālo pārvadājumu degvielas izmaksas pat par 7%, vienlaikus nodrošinot nemainīgi labu vadāmību.

  • Kāda ir sabiedrības nostāja pret sievietēm – kravas automašīnas vadītājām? Vai šī profesija ir paredzēta tikai vīriešiem? Vai sievietes būtu gatavas izvēlēties šādu profesiju? Šie un vēl citi būtiski jautājumi par šo tēmu tika noskaidroti pirms Sieviešu dienas veiktā aptaujā, savukārt, ceturtdien, 7. martā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Draugu telpā notika sievietēm par godu organizēts pasākums “Sieviete - profesionāla autovadītāja”, kura laikā apmeklētājiem tika aktualizēta šī nozīmīgā tēma.

  • 19. februārī Volvo Trucks piegādāja klientiem pirmos pilnībā elektriskos transportlīdzekļus – atkritumu vedēju atkritumu pārstrādes uzņēmumam Renova un piegādes kravas automašīnu loģistikas uzņēmumam DB Schenker, kā arī tā pārvadājumu partnerim Zviedrijā TGM.

  • 18. februārī ES pieņēma lēmumu reglamentēt lielas kravnesības transportlīdzekļu CO2 izmešu daudzumu. Lai paātrinātu attīstību, Volvo Trucks turpina veikt būtiskus ieguldījumus videi draudzīgākos transporta risinājumos. Taču, lai veicinātu pieprasījumu pēc transportlīdzekļiem ar zemu CO2 izmešu līmeni, ir nepieciešami papildu pasākumi.

  • News

    2019-01-03

    Izmaiņas Volvo vadībā

    Par Volvo Group valdes locekli un Volvo Trucks prezidentu iecelts Rogers Alms (Roger Alm). Viņš nomainīja Klāsu Nilsonu (Claes Nilsson), kurš 2019. gada 1. janvārī noslēdza savu ilgo un panākumiem bagāto karjeru šajā amatā. Vienlaikus par grupas valdes locekli un Volvo Group cilvēkresursu viceprezidenti ir iecelta Diāna Niu (Diana Niu).

  • Volvo Trucks uzlabotie D11 un D13 dīzeļdzinēji, kas paredzēti Volvo FH, FM un FMX modeļiem, atbilst jaunajām Euro 6 Step D prasībām un ietver vairākus uzlabojumus, kas ļauj transporta operatoriem samazināt degvielas izmaksas.

  • Volvo Trucks ir noslēdzis vēsturisku vienošanos ar Norvēģijas uzņēmumu Brønnøy Kalk AS par pirmā komerciālā autonomā risinājuma piegādi kaļķakmens transportēšanai no karjera uz netālu esošo ostu.

  • Volvo Trucks has just signed a landmark agreement with Brønnøy Kalk AS in Norway to provide its first commercial autonomous solution transporting limestone from an open pit mine to a nearby port.

  • “Volvo Truck Latvia” ir izdevies izveidot stabilu ilgtermiņa sadarbību ar SIA “Kreiss”, kas ir viens no lielākajiem loģistikas pakalpojumu sniedzējiem Eiropā. Sadarbība ar SIA “Kreiss” ilgst jau 18 gadus un šo gadu laikā piegādāto kravas automašīnu skaits ir sasniedzis zīmīgu skaitli – 2000 Volvo kravas automašīnas.

52 matches

1 of 3