Kravas automašīnas

Sigurds Vandels ir sācis darbu Volvo Trucks Baltic North izpilddirektora pienākumu izpildītāja amatā.

No 2024. gada 19. jūnija Sigurds Vandels (Sigurd Wandel) ir uzsācis darbu kā Volvo Trucks Baltic North izpilddirektora pienākumu izpildītājs. Sigurds ir strādājis Volvo grupā kopš 2000. gada dažādos vadības līmeņa amatos.
Sigurds Vandels, Volvo Truck Baltic North izpilddirektora pienākumu izpildītājs
Sigurds Vandels, Volvo Truck Baltic North izpilddirektora pienākumu izpildītājs

Volvo Trucks Baltic North ir Volvo grupai piederošs uzņēmums, kas nodarbojas ar Volvo kravas automašīnu pārdošanu un apkalpošanu Igaunijā un Latvijā. Uzņēmumā strādā aptuveni 170 darbinieku, no kuriem vairāk nekā 80 % ir iesaistīti ar mazumtirdzniecību un servisu saistītās darbībās. Volvo Trucks Baltic North ir oficiālais Volvo Trucks un Renault Trucks izplatītājs un servisa pakalpojumu sniedzējs Igaunijā un Latvijā, pārvaldot kopumā 7 servisa centrus.

 

Volvo Trucks piedāvā pilnu visaptverošu transporta risinājumu klāstu prasīgiem un profesionāliem klientiem ar vidējas un lielas noslodzes kravas automašīnām. Klientu apkalpošana tiek nodrošināta, izmantojot globālu dīleru tīklu ar 2200 servisa punktiem aptuveni 130 valstīs. Volvo kravas automašīnas tiek ražotas 12 pasaules valstīs. 2023. gadā pasaulē tika piegādāti aptuveni 145 000 Volvo kravas automobiļu. Volvo grupa ir viens no pasaulē vadošajiem kravas automobiļu, autobusu, celtniecības iekārtu, kā arī kuģu un rūpniecisko dzinēju ražotājiem. Turklāt Volvo Trucks, kas ir Volvo grupas daļa, saviem klientiem piedāvā visaptverošus finansēšanas un servisa risinājumus. Volvo Trucks pamatvērtības ir kvalitāte, drošība un rūpes par vidi.

Sigurd Wandel

Izpilddirektora pienākumu izpildītājs

Tālr.: +467 39021905 E-pasts: Sigurd.Wandel@volvo.com

Sigurd Wandel

Izpilddirektora pienākumu izpildītājs

Tālr.: +467 39021905 E-pasts: Sigurd.Wandel@volvo.com