Kravas automašīnas

Volvo izlaiž četras jaunas kravas automašīnas, sakraujot tās vienu uz otras iespaidīgā filmā — pašā augšgalā prezidents

Volvo Trucks jaunākā filma par kravas automašīnu izlaišanu ir sasniegusi jaunus augstumus. Lai parādītu savu četru jauno kravas automašīnu jaudu un spēku, Volvo uzbūvēja kolosālu 15 metru, 58 tonnu smagu kravas automašīnu torni, sakraujot četras jaunās kravas automašīnas vienu uz otras. To virsotnē stāv prezidents Rodžers Alms.
Kravas automašīnu tornis

Kravas automašīnu nozarē vienas kravas automašīnas izlaišana ir milzīgs projekts. Bet četru kravas automašīnu vienlaicīga izlaišana ir kaut kas nedzirdēts. Atjaunojot visu lielas kravnesības kravas automašīnu ar kabīni virs dzinēja klāstu, Volvo Trucks izvēlējās citu pieeju.

Neparastās filmas sākumā ir pilnīga tumsa, pēc kuras tālumā paveras skats uz kravas automašīnu torni milzīgā mirdzošā monolītā. Virzoties uz priekšu, mēs redzam vilkus priekšplānā un pavīdam sievieti-autovadītāju. Kad filma sasniedz kulmināciju ar dūmiem un apgaismojuma efektiem, mēs redzam, ka kravas automašīnu torņa augšpusē stāvošais vīrietis patiesībā ir Volvo Trucks prezidents Rodžers Alms.

Skatiet filmu “Volvo Trucks - The Tower feat. Rodžers Alms”

Filmas iznākšana notiek vienu dienu pirms oficiālās lielas kravnesības kravas automašīnu ar kabīni virs dzinēja klāsta izlaišanas Eiropā; klāstā ietilpst Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM un Volvo FMX. Četras kravas automašīnas ir apmēram divas trešdaļas no Volvo Trucks piegādēm.

“Šis ir mūsu visu laiku lielākais laidiens uzņēmumā Volvo Trucks. Šīm kravas automašīnām būs milzīga ietekme uz mūsu klientu rentabilitāti un spēju konkurēt gan par vietu nozarē, gan par labākajiem autovadītājiem. Es esmu pieradis būt virsotnē, bet filmas uzņemšana par kravas automašīnu torni noteikti man bija neparasta darba diena. Lieki piemetināt, ka man ir zināma cieņa pret augstumu. Es dodu priekšroku abām kājām uz zemes,” sacīja Rodžers Alms, Volvo Trucks prezidents.

Filma tika uzņemta 2019. gada beigās izmēģinājumu laukumā ārpus Volvo dzimtās pilsētas Gēteborgas, Zviedrijā. Gan kravas automašīnu tornis, gan lielākā daļa vizuālo efektu ir īsti, ieskaitot dūmus un gaismas, ko atklāj aizkulišu filma.

“Torņa projektēšana un būvniecība, kā arī pārliecināšanās par tā drošu vadāmību aizņēma aptuveni mēnesi. Būtībā tas tika realizēts, pateicoties izturīgajai būvdarbu kravas automašīnai Volvo FMX un tās jaunajam 38 tonnu paceļamajam tiltam, kas spēj noturēt pārējo svaru. Bet tam bija vajadzīgs arī vienmērīgs ātrums un kurss, ko nodrošināja Volvo dinamiskās stūrēšanas tehnoloģija un kvalificēts kravas automašīnas autovadītājs”, sacīja Markuss Vikstrēms, Volvo Trucks inženieris un daļa no inženieru komandas, kas realizēja torņa konstrukciju.

Noklikšķiniet šeit, lai noskatītos aizkulišu filmu.

SAITE uz augstas izšķirtspējas attēliem

Lai iegūtu papildinformāciju, apmeklējiet Volvo Trucks vietni un sociālo tīklu kanālus:

www.volvotrucks.lv 
www.facebook.com/VolvoTrucks/
www.instagram.com/volvotrucks/ 
www.linkedin.com/company/volvo-trucks/

Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, sazinieties ar:


Stefans Elfstrēms
Volvo Trucks plašsaziņas līdzekļu attiecību direktors
Tālr. nr.: +46 708 25 30 72
E-pasts : stefan.elfstrom@volvo.com

Volvo Trucks piedāvā pilnu vidējas un lielas kravnesības kravas automašīnu klāstu, nodrošinot pilna klāsta transporta risinājumus, kas atbilst visaugstākajām profesionālo klientu prasībām. Klientu atbalstu nodrošina pasaules izplatītāju tīkls ar 2200 servisiem vairāk nekā 130 valstīs. Volvo kravas automašīnas tiek ražotas 12 pasaules valstīs. 2023. gadā Volvo visā pasaulē pārdeva aptuveni 145 000 kravas automašīnu. Volvo Trucks ir daļa no Volvo Group, kas ir viens no vadošajiem kravas automašīnu, autobusu, būvtehnikas, kā arī peldošo transportlīdzekļu un rūpniecisko dzinēju ražotājiem pasaulē. Grupa piedāvā arī finanšu un apkalpošanas risinājumus. Volvo Trucks darba pamatā esošās vērtības ir kvalitāte, drošība un rūpes par apkārtējo vidi.