Kravas automašīnas

Par Volvo Trucks Europe prezidenti ir iecelta Helēna Melkvista

Helēna Melkvista (Heléne Mellquist), kura pašlaik ir Volvo Trucks International prezidente, no 2019. gada 1. aprīļa kļūs par Volvo Trucks Europe prezidenti. Viņa šajā amatā nomainīs Rodžeru Almu (Roger Alm), kurš ir Volvo Trucks prezidents kopš 2019. gada 1. janvāra.

Helēna Melkvista ir bijusi Volvo Trucks International vadītāja kopš 2016. gada. Pirms tam, kopš pievienošanās uzņēmumam 1988. gadā, viņa ieņēma dažādus vadošus amatus. Viņas karjeras pieredzi veido dažādi amati pārdošanas, stratēģijas, biznesa vadības, mazumtirdzniecības attīstības un komunikāciju jomā, piemēram, Volvo Bus, Volvo Penta un Volvo Trucks struktūrvienībās. Helēna Melkvista ir bijusi arī Zviedrijas kuģniecības uzņēmuma Transatlantic izpilddirektore.

„Helēna Melkvista ir dinamiska un pieredzējusi līdere un velta lielu uzmanību klientu panākumiem. Man ir prieks nodot Volvo Trucks Europe vadību viņas rokās,” saka Rodžers Alms, Volvo Trucks prezidents.

„Esmu pagodināta kļūt par Volvo Trucks Europe prezidenti. Mūs gaida aizraujošs laiks un inovācijas, kas padarīs transporta risinājumus efektīvākus un ilgtspējīgākus. Man ir milzīga vēlēšanās attīstīt biznesu kopā ar mūsu klientiem un partneriem, kā arī ar saviem kolēģiem,” saka Helēna Melkvista.

Kontaktpersona plašākai informācijai:
Iveta Ozola
Volvo Trucks Latvia mārketinga un komunikācijas vadītāja
Tālrunis: +371 6 7317595, +371 20293004
E-pasts: iveta.ozola@volvo.com

Volvo Trucks piedāvā pilnu vidējas un lielas tonnāžas kravas automašīnu klāstu, nodrošinot pilnīgus transporta risinājumus, kas atbilst visaugstākajām profesionālo klientu prasībām. Klientu atbalstu nodrošina 2100 izplatītāji un apkopes centri vairāk nekā 130 pasaules valstīs. Volvo kravas automašīnas tiek montētas 15 valstīs visā pasaulē. 2018. gadā visā pasaulē pārdots vairāk nekā 127 000 Volvo kravas automašīnu. Volvo Trucks ir daļa no Volvo Group, kas ir viens no pasaulē vadošajiem kravas automašīnu, autobusu, celtniecības aprīkojuma, kā arī jūras un industriālo dzinēju ražotājiem. Grupa piedāvā arī visaptverošus finanšu un apkalpošanas risinājumus. Volvo Trucks darba pamatā ir kvalitātes, drošības un vides aizsardzības pamatvērtības.