Kravas automašīnas

"Volvo Truck Latvia” šī gada sākumā piegādāja 9000. Volvo kravas automašīnu

“Volvo Truck Latvia” ir pārliecinošs kravas automašīnu tirgus līderis Latvijā jau daudzus gadus. Par to liecina arī fakts, ka šī gada sākumā tika piegādāta 9000. Volvo kravas automašīna. Veiksmīgais pircējs bija kravu pārvadājumu uzņēmums “Norsa G”.
Norsa G

Kravu pārvadājumu uzņēmums "Norsa G" ir dibināts 2007. gadā un šobrīd tam ir vairāk kā 10 gadu pieredze kravu pārvadājumos gan Latvijā, gan Eiropā. Uzņēmums ir salīdzinoši neliels, tajā strādā tikai 10 cilvēki un uzņēmuma kravas automašīnu parkā ir četras kravas automašīnas. Zīmīgi, ka trīs no tām ir tieši Volvo zīmola.

"Mūsu līdzšinējā sadarbība ar "Volvo Truck Latvia" ir bijusi ļoti veiksmīga - jau kopš uzņēmuma pastāvēšanas veicam ikdienas kravu pārvadājumus tieši ar Volvo kravas automašīnām, kuru tehniskie parametri atbilst mūsu uzņēmuma vērtībām un vajadzībām. Mēs turpinām attīstīties un plānojam tuvākajos gados papildināt mūsu kravas automašīnu parku, iespējams, tieši ar Volvo, jo mūs pilnīgi apmierina tā kvalitāte," stāsta uzņēmuma "Norsa G" valdes priekšsēdētājs Sergejs Gauja.

Balstoties uz CSDD datiem par Latvijā reģistrēto kravas automašīnu skaitu līdz 2017. gada beigām, jāsecina, ka Volvo ir pārliecinošs tirgus līderis un laika posmā no 1994. līdz 2017. gadam tikai vienu reizi nav bijis reģistrētāko kravas automašīnu topa augšgalā. "Jaunu kravas automašīnu tirgus Latvijā kopš 2011. gada ir nostabilizējies, un ik gadu tiek pārdotas vidēji 1300-1400 jaunas kravas automašīnas, no kurām apmēram 42% ir Volvo. Lielākā daļa no pārdotajām automašīnām ir vilcēji, kas nonāk starptautisko kravas automašīnu nozarē. Tāds ir arī šis, mūsu 9000. pārdotais auto," komentē Andis Kozlovskis, Volvo Trucks Latvija pārdošanas vadītājs.

„Volvo Truck Latvia" vairāk kā 20 gadu darbības laikā kļuvis par vadošo uzņēmumu Latvijā, kas nodrošina kravas transportlīdzekļu risinājumus.  Vidēji katrs trešais kravas auto Latvijā ir „Volvo". Tieši Rīgā 1996. gadā „Volvo Trucks" atklāja pirmo servisa centru Austrumeiropā, tādējādi iezīmējot jaunas stratēģijas - tiešās tirdzniecības un apkopes - sākumu, ko uzņēmums īstenojis visā Austrumeiropā un Centrāleiropā. Patlaban Baltijas valstīs vien darbojas 12 „Volvo Trucks" servisa centri, no kuriem četri atrodas Latvijā.

Gallery