Kravas automašīnas

25 vietas, ko Volvo FH var saukt par mājām

No sniegotiem un apledojušiem ceļiem līdz svelmei un tuksnešiem. Pāri kalniem un līdzenumiem. Volvo FH ir kravas automašīna, kas paveic uzdevumu, neatkarīgi no izaicinājumiem vai klimatiskajiem apstākļiem. Volvo FH ir kravas automašīna, kas jau kopš 1993. gada apmierina klientu vēlmes. Arī 25 gadus vēlāk Volvo FH ir progresa priekšgalā – un pārspēj cerības. Lūk, ir 25 dažādi klimatiskie izaicinājumi, ar kuriem Volvo FH tiek galā. Vai Jums ir iecienītākie braukšanas apstākļi?

25: Apsniguši un apledojuši ceļi var būt bīstami. Volvo FH pasargā Jūs, izmantojot dažādas funkcijas, piemēram, elektronisko stabilitātes sistēmu un Volvo dinamisko stūrēšanu.

24: Braucot lejā pa nogāzi, Volvo dzinēja bremzes nodrošina izcilu bremzēšanas jaudu. Pat sarežģītos braukšanas apstākļos.

23: Degvielas efektīvs patēriņš var būt grūti sasniedzams, braucot pa kalnu ceļiem. Izmantojot Volvo I-See kruīza kontroli, iespējams panākt vēl mazāku degvielas patēriņu.

22: Braucot augšup stāvos kāpumos, vajadzīga izcila veiktspēja. Kopš Volvo FH automašīnas nonākšanas tirgū 1993. gadā tā ir iemiesojusi nepārspējamu jaudu, braucot jebkādos topogrāfiskajos apstākļos.

21: Volvo FH nav tikai transportlīdzeklis. Tā ir vieta darbam un atpūtai. Braucot garos maršrutos, autovadītāja komforts ir būtisks. Volvo FH jau kopš 1993. gada ir automašīna, kas ir izstrādāta autovadītāju vajadzībām. Ņemot vērā vispusīgas testēšanas rezultātus ar reāliem autovadītājiem, kabīnes dizains pastāvīgi tiek uzlabots.

20: Precīza vadāmība ir svarīga, lai kur arī Jūs brauktu. Braucot pa līkumotiem ceļiem, Volvo dinamiskās stūrēšanas sistēma nodrošina vēl labāku vadāmību un samazina autovadītāja muguras un kakla saspringumu.

19: Braukšana gar okeānu vai lietusgāžu laikā ir īsts pārbaudījums krāsojumam. Volvo FH ir nokrāsota ar divām pretkorozijas pārklājuma kārtām, kurām pēc tam tiek uzklāta grunts un krāsas slāņi. Vai zinājāt, ka varat pasūtīt Volvo FH vairāk nekā 650 dažādās krāsās?

18: Izmantojot I-Shift ar lēngaitas pārnesumiem, Volvo FH var pārvadāt smagākas kravas. Tāpēc izpildāmo darbu klāsts ir kļuvis vēl lielāks.

17: Ne uz visiem ceļiem ir intensīva satiksme. Lai palīdzētu autovadītājam saglabāt modrību, Volvo FH automašīna ir aprīkota ar vairākām sistēmām, kas konstatē neparastu uzvedību un brīdina, kad obligāti nepieciešams pārtraukums.

16: Laba redzamība palīdz Jums uz ceļa. Gadu gaitā Volvo FH vējstiklu izmērs ir palielinājies, lai autovadītājiem nodrošinātu vēl ērtāku darba vietu.

15: Samazinot degvielas izmaksas, palielinās peļņa. Volvo autovadītāju apmācības programmā autovadītāji iegūst zināšanas un rīkus, kas palīdz vēl vairāk ietaupīt naudu un samazināt izmešu daudzumu.

14: Kopš Volvo FH automašīnas nonākšanas tirgū 1993. gadā, tā ir palīdzējusi pārvadātājiem sasniegt labus rezultātus. Šī ir daudzpusīga kravas automašīna, kas izstrādāta jebkādu uzdevumu veikšanai. Turklāt tā nodrošina lielisku degvielas ekonomiju – ar mazākām izmaksām un zemāku izmešu daudzumu.

13: Volvo Trucks uzņēmumam ir svarīgi rūpēties par apkārtējo vidi. Ar Volvo FH tiekšanās uz izmešu daudzuma samazināšanu ir ceļš, kas nekad nebeidzas. Turklāt automašīnai ir tikpat augsts veiktspējas līmenis, pie kāda ir pieraduši mūsu klienti.

12: Saglabājot augstu vidējo ātrumu, palielina efektivitāti un samazina degvielas patēriņu. Volvo FH nepārtraukti tiek uzlabots ar jaunām iezīmēm un risinājumiem. Izcilas bremzēšanas jaudas un spēka pārvada veiktspējas kombinācija ir unikāla Volvo FH priekšrocība.

11: Volvo FH trīs reizes ir ieguvusi gada labākās kravas automašīnas titulu. Pagājušo reizi žūriju patīkami pārsteidza vairākas iezīmes, piemēram, inovatīvā kabīne un mūsdienīgie spēka pārvada agregāti.

10: Gādājot par autovadītāja drošību, joslas saglabāšanas sistēma ar kameru fiksē ceļa apzīmējumus un brīdina autovadītāju, ja nejauši tiek šķērsota joslu atdalošā līnija.

9: Braukšanas ērtības ir būtiskas. It īpaši garajos maršrutos. Veicot vispusīgu testēšanu ar reāliem autovadītājiem, Volvo Trucks uzzināja, kas viņiem ir svarīgi. Tā bija Volvo FH priekšrocība, kad automašīna tika laista klajā. Un līdz pat šai dienai – Volvo FH ir kravas automašīna, kas radīta autovadītāja vajadzībām.

8: Volvo FH automašīnai pakāpeniski tika ieviestas aktīvās drošības funkcijas. Viens šādas funkcijas piemērs ir sadursmes brīdinājuma sistēma ar ārkārtas bremzēšanu. Šai funkcijai ir radars un kamera, kas nosaka kravas automašīnas priekšā stāvošus transportlīdzekļus.

7: Pat stāvot uz vietas, Volvo FH rūpējas par autovadītāja drošību un komfortu. Viena no jaunākajām funkcijām ir I-Park Cool. Klimata sistēma, kas nodrošina autovadītājiem iespēju labi izgulēties neatkarīgi no laikapstākļu izmaiņām.

6: I-Shift divsajūgu pārnesumkārba palīdz samazināt degvielas patēriņu, braucot kalnainā apvidū. I-Shift divsajūgu pārnesumkārba nodrošina kravas automašīnai iespēju ātri un izveicīgi pārslēgt pārnesumus, kas palīdz tai nesamazināt dzinēja apgriezienu skaitu.

5: Volvo FH automašīnai ir viens no visvieglāk atpazīstamajiem priekšējo lukturu dizainiem uz ceļa. Taču tie nav tikai skaisti – tie nodrošina, ka citiem ceļu satiksmes dalībniekiem ir vieglāk pamanīt kravas automašīnu. Lukturu dizains tika veidots, iedvesmojoties no ledus un Skandināvijas ziemām. Augstas intensitātes lokizlādes spuldzes priekšējos lukturos ir patīkamākas arī autovadītāju un citu ceļa satiksmes dalībnieku acīm. 

4: Braukšana karstā un putekļainā klimatā ir izaicinājums. Taču tas ir izaicinājums, ar kuru Volvo FH lieliski tiek galā. Pirms Volvo FH 1993. gadā tika laists tirdzniecībā, to rūpīgi testēja karstā klimatā, piemēram, ASV Arizonas štatā un Rietumaustrālijā.

3: Kad pūš brāzmains vējš, braukšana var būt apgrūtināta. Volvo dinamiskās stūrēšanas sistēma izlīdzinās spēcīga sānvēja radītas svārstības, tāpēc autovadītājam ir mazāka spriedze.

2: Izkāpjot no kravas automašīnas un iekāpjot tajā, ir svarīgi justies droši. Volvo FH var aprīkot ar pretaizdzīšanas sistēmu, kurai ir 105 decibelu signalizācija, kas pasargā Jūs visur, kur braucat.

1: Nevienam nav zināms, kas gaidāms nākotnē. Taču viena lieta, uz kuru varat paļauties, ir Volvo FH.