Kravas automašīnas

VOLVO TIME

Labāko kravas automašīnu stāstu krātuve

Volvo Trucks TV

Jaunākie raksti

93 matches

1 of 5

  • Volvo Trucks’ new Flexi-Gold Contract offers the security of a long-term service contract but with the flexibility to continuously match maintenance and costs to usage.

  • Dienvidāfrikas lauksaimniekam Maiklam Vermākam veiksme ir atkarīga no darbības laika. Tā kā viņam ir savs Volvo FH kravas automašīnu parks ar Elastīgo zelta līgumu, tas palīdz viņam nodrošināt rentabilitāti un pārspēt konkurentus.

  • Somijas uzņēmums „Kuljetusliike Antti Airaksinen” nesen sāka izmantot Volvo FH ar I-Save pārtikas piegādes darbiem. Kopš tā laika degvielas patēriņš ir samazinājies par 4,5 litriem uz 100 kilometriem, ievērojami ietekmējot uzņēmuma rentabilitāti.

  • Business story

    2018-12-10

    Mežsaimniecības speciālists

    Viņš ieguva otro vietu šā gada „Volvo Driver Challenge” pasaules kausa finālā un ir īsts meistars degvielas patēriņa ziņā efektīvas autovadīšanas jomā. Kokmateriālu kravas automašīnas vadītājs un īpašnieks Berts Knāte Jūhansons (Bert ‘Knatte’ Johansson) zina, kā gūt maksimālu labumu no katras mazākās iespējas, un pārzina savas Volvo kravas automašīnas.

  • Elektriskās kravas automašīnas ir vairāk nekā tikai akumulatori un uzlādes stacijas – tās var palīdzēt uzlabot autovadītāju darba apstākļus un palielināt pārvadājumu uzņēmumu peļņu. Trīs Volvo Trucks speciālisti palīdz virzīties uz elektrisko nākotni.

  • The assignment

    2018-12-10

    Kur valda dabas likumi

    Ceļi Norvēģijas dienvidrietumos ir vieni no vissarežģītākajiem visā pasaulē. Vedot 50 tonnu smagu sakabi ar dzīvu zivju kravu šļakstoša ūdens tvertnēs, autovadīšana kļūst īpaši sarežģīta.

  • Celebrate Volvo FH

    2018-10-31

    D12 dzinējs – paradigmas maiņa

    Kad 1993. gadā sākās D12 dzinēja ražošana, tā patiešām bija revolūcija. Daži teica, ka Volvo ir apsteidzis laiku par desmit gadiem. Jērans Nīholms (Göran Nyholm), kas tagad ir pensionēts Volvo inženieris, stāsta mums šo stāstu no sākuma.

  • Celebrate Volvo FH

    2018-10-31

    Drošība, kas taupa izmaksas

    Volvo FH, viena no pasaulē drošākajām kravas automašīnām, ir inovācijas līdere augstas kvalitātes drošības funkciju jomā. Apvienojot autovadītāju apzinīgu izpratni par drošību ar ieguldījumiem drošības līdzekļos, transporta uzņēmumi var samazināt izmaksas. Mēs tikāmies ar Kārlu Jūhanu Almkvistu (Carl Johan Almqvist), Volvo Trucks Satiksmes un produktu drošības nodaļas vadītāju, lai par to runātu.

  • Kad 1993. gadā sāka ražot pirmo Volvo FH, viņa vēl pat nebija dzimusi. Toties viņš tajā pašā laikā jau gadiem ilgi bija strādājis pie montāžas konveijera. Lūk, Nesma un Dāniels, kas tagad ir kolēģi Volvo dzinēju rūpnīcā Ševdē, kur atdzīvojas neaizstājamais FH dzinējs.

  • Celebrate Volvo FH

    2018-10-31

    25 Volvo FH varoņi

    Volvo FH ir kravas automašīna autovadītājiem. Bet, pirms tā nokļūst pie vadītāja, par to ir domājuši daudzi darbinieki un tai ir pieskārušās daudzu aizrautīgu darbinieku rokas. Tie ir 25 varoņi, kas cītīgi strādā, lai katru Volvo FH padarītu par Jūsu uzņēmējdarbības panākumu.

  • Tech Product

    2018-08-17

    Uzlabota redzamība

    Pilsētas kravas automašīnu vadītājiem var būt izaicinoša vide. Tāpēc pilnveidotā Volvo FE zemās grīdas kabīne tika veidota, lai uzlabotu redzamību, drošību, ergonomiku un produktivitāti.

  • Q&A

    2018-08-17

    Logs uz digitālo pasauli

    Digitalizācija strauji maina mūsu sabiedrību, un pārvadājumu nozare nav izņēmums. Volvo Trucks pakalpojumu nodaļas vadītāja Karīna Holmsa skaidro, kā Volvo Connect (viena saskarne informācijai un pakalpojumiem) palaišana atvieglos klientu dzīvi.

  • R&D

    2018-08-17

    Režģu meistars

    Jau pa gabalu skatoties uz Volvo FH un FH16 priekšējiem režģiem, ir skaidrs, ka tie ir ikoniski un tos nevar sajaukt ar citiem. Un tie ir arī ļoti praktiski. Kas gan slēpjas šajā dizainā?

  • Zviedru ģimenes uzņēmums Sanfridssons brauc ar Volvo kravas automašīnām kopš uzņēmuma dibināšanas 1961. gadā. Pirms divdesmit pieciem gadiem šis uzņēmums kļuva par vienu no pirmajiem pasaulē, kas iegādājās Volvo FH kravas automašīnu.

  • Tech Product

    2018-08-17

    Gēteborga – ekoloģiska attīstība

    Volvo Trucks elektriskās kravas automašīnas Eiropā sāks tirgot 2019. gadā. Taču jau šogad dažas Volvo FL Electric kravas automašīnas būs sastopamas Volvo Trucks dzimtajā pilsētā Gēteborgā (Zviedrijā) – pilsētā ar vērienīgiem ekoloģiskiem mērķiem. Šīs kravas automašīnas ir daļa no plāna, kas tiek īstenots, lai izveidotu jauna tipa rajonus un padarītu pilsētu pievilcīgāku.

  • Transport story

    2018-08-17

    Lielā piegāde

    Zviedrijā šobrīd tiek būvēta viena no pasaulē lielākajām papīra iepakošanas iekārtām. Austrijas kravas automašīnas vadītājs Rolands Lēbrunners (Roland Lehbrunner) devās garā braucienā, lai būvdarbu laukumā Grumsā nogādātu divas 22 metrus garas tvertnes.

  • Tech Product

    2018-08-17

    Radīts drošībai

    Jaunā, pilnveidotā Volvo dinamiskās stūrēšanas sistēma vēl vairāk uzlabos autovadītāju drošību un padarīs braukšanu ērtāku, vienlaikus sniedzot lielāku kontroli, labāku stabilitāti un mazinot darba traumu gūšanas risku. Iepazīstinām ar Volvo dinamisko stūrēšanu 2.0.

  • Celebrate Volvo FH

    2018-06-04

    25 vietas, ko Volvo FH var saukt par mājām

    No sniegotiem un apledojušiem ceļiem līdz svelmei un tuksnešiem. Pāri kalniem un līdzenumiem. Volvo FH ir kravas automašīna, kas paveic uzdevumu, neatkarīgi no izaicinājumiem vai klimatiskajiem apstākļiem. Volvo FH ir kravas automašīna, kas jau kopš 1993. gada apmierina klientu vēlmes. Arī 25 gadus vēlāk Volvo FH ir progresa priekšgalā – un pārspēj cerības. Lūk, ir 25 dažādi klimatiskie izaicinājumi, ar kuriem Volvo FH tiek galā. Vai Jums ir iecienītākie braukšanas apstākļi?

  • Business story

    2018-05-15

    Skaitļu spēks

    Nīderlandes uzņēmums Schenk Tanktransport bauda Volvo vieglsvara kravas automašīnu priekšrocības arvien sīvākā tirgus konkurencē.

  • R&D

    2018-05-15

    Ziemeļblāzma

    Volvo Trucks priekšējo lukturu dizains tika veidots, iedvesmojoties no ledus īpatnībām. Galvenā konstruktore Marīa Balthammara skaidro, kā dabā redzamais radīja vienu no raksturīgākajām Volvo Trucks iezīmēm.

93 matches

1 of 5